Maskinbelægning med bl.a. SF-Coloc
i hele landet

Hos Dansk Stenanlæg er vi specialister i maskinbelægning. Vores kompetente medarbejdere og kvalitetsmaskiner af mærket Optimas er forudsætningen for, at vi kan udføre effektiv maskinbelægning af høj kvalitet. Vi leverer en stensikker maskinbelægning til alle store overflader.

Store flader kræver maskinbelægning

Maskinbelægning er den mest optimale arbejdsproces for både tidsplanen og for vores medarbejdere. Med maskinbelægning kan vi lægge 1m² fliser på én gang, hvilket speeder processen op, og gør det muligt for os at arbejde med en forholdsvis kort tidsplan til glæde for vores kunder.

Maskinbelægning efter kundens ønsker

Dansk Stenanlæg har altid kunden i fokus, og vi udfører altid maskinbelægningen i tæt dialog med vores kunder. Gennem rådgivning, vejledning, opmåling og beregning former vi altid projektet efter kundens ønsker og stenlægnings behov. I dag fås mange stentyper som er velegnet til maskinbelægning det er derfor vigtigt med en tæt dialog så vi sikrer os at kunden kan være tryg gennem hele forløbet.

Som en af Danmarks førende virksomheder indenfor maskinbelægning kommer vi rundt i hele landet for at løse opgaver for vores kunder. Vores kompetente medarbejdere er altid klar til at rykke ud lige dér, hvor der er brug for vores ekspertise.

Maskinbelægning med SF-Coloc

I tæt dialog med vores kunder benytter vi i mange tilfælde SF-Coloc som stenbelægning til maskinbelægning. Stenen har en stor styrke og låse evne, som gør at trykpåvirkningen på overfladen fordeles over et større areal og dermed resultere i en stenbelægning som er stærk, stabil og landtidsholdbar.

Eks.
SF-Coloc 8 cm til let trafik såsom villaveje, parkeringsarealer, let industri mm. Denne sten fås også i en SF-Coloc Whisper model, der er meget velegnet til kundeparkeringsområder og indendørs haller. Stenen har en glat overflade, som er en fordel til kørsel med indkøbsvogne, trucks o.lign.

SF-Coloc 9 cm er med den ekstra tykkelse velegnet til tung trafik såsom havnearealer, fragtmandcentraler, vindmølleindustri m.m.

Kontakt os endelig så finder vi den helt rigtige sten til dig.
Kontakt os og få en uforpligtende snak om dit belægningsprojekt.

Belægning i hele Danmark

Snerydning i hele Danmark

Kontakt- landsdækkende service!