Stenbelægning med Dansk Stenanlæg ApS

Hos DSA er vi eksperter i alle former for belægning, herunder også stenbelægning!

Vi rådgiver, vejleder, opmåler og beregner, så I kan trygt kan overlade opgaven til DSA – Vi går aldrig på kompromis med kvaliteten og vores kunder kan altid regne med, at vi møder til tiden og leverer til tiden.
Det er vigtigt for os, at vi er en god sparringspartner igennem hele processen og at vi på samme tid leverer en faglig ekspertise.

Vi har stor erfaring med både meget store projekter og mindre projekter.

Som en af Danmarks førende i maskinbelægning og specialister i stenbelægning og snerydning vil vi hellere end gerne hjælpe dig med at få den helt rigtige belægning lagt, som både er praktisk og æstetisk at se på.

Stenbelægning er et bredt område, som både favner stenbelægning ved terrasser, indkørsler, havestier og meget mere. Dansk Stenanlæg ApS er ejet af Anders Svendsen, der har mere end 18 års erfaring i entreprenørbranchen, og som om nogen ved noget om former, kvalitet og udtryk.

Kvalitet og punktlighed for din belægning

Høj kvalitet er først og fremmest vigtigt for, at stenbelægning bliver en succes. Stenens kvalitet afgør, hvor længe man kan nyde resultatet af sin stenbelægning, og vi vil gerne, at du kan nyde dit resultat i mange år.

Punktlighed er for os en vigtig værdi at leve op til overfor vores kunder. Der er ikke noget værre, end når ting trækker ud, og det vil vi ikke udsætte vores kunder for. Når du bestiller stenbelægning hos os, garanterer vi dig, at resultatet bliver leveret til tiden. Vi udfører belægning med maskiner, som bidrager til en effektiv og skånsom arbejdsproces, der hjælper vores medarbejdere til at arbejde ansvarligt og hurtigt.

Vi udfører belægningsarbejde i hele Danmark

Uanset om du har brug for vores ekspertise til stenbelægning i Nordjylland eller Nordsjælland, siger vi ja tak til opgaven. Hele Danmark er vores arbejdsplads, og vi leverer et stensikkert grundlag, overalt vi kommer. Stort eller småt projekt? Belægningsarbejde er uanset omfanget af opgaven vores specialitet, og vi står naturligvis til rådighed, når du har brug for kyndig rådgivning.

Kontakt os gerne for en uforpligtende snak.