SF sten – den velkendte klassiker

SF sten er en klassiker indenfor rækken af belægningssten, og de fleste har stødt på den ved bl.a. offentlige indkørsler. Stenens asymmetriske former danner et kunstnerisk udtryk, som giver liv til området. Hver eneste sten holdes sikkert på plads af nabostenene.

SF sten fordeler trykket

På grund af det asymmetriske mønster SF sten ligger i, fordeles trykpåvirkninger over et større areal. Man kan sige, at SF sten løfter i flok, fordi de sidder sammen i hak. Denne fordeling af tryk gør SF sten oplagt til belægning ved industri-, container- og havneområder, hvor tunge køretøjer jævnligt kører over belægningen.

SF sten – ideel til maskinlægning

Her hos Dansk Stenanlæg ApS er vi blandt Danmarks bedste til maskinbelægning, og vi er derfor glade for den kurvede SF sten, der egner sig perfekt til maskinlægning. SF sten kan lægges hurtigt med hjælp fra maskiner, som kan dække et stort areal ad gangen. På den måde kan vi nemt og hurtigt forvandle et jordområde til et solidt og gangbart grundlag med SF sten som hovedrolle.

Rådgivning

Som specialister i stenbelægning rådgiver vi dig i det rigtige valg af belægning. Vi vil i mange tilfælde anbefale SF sten som belægning, da vi kan anvende maskinbelægning, og resultatet derfor bliver ekstra præcist, flot og kan holde i mange år. Vi er en god sparringspartner hele vejen; fra beslutningen om ny belægning er taget, til den sidste sten er lagt.

Vi lægger SF sten i Danmark

Hos Dansk Stenanlæg ApS er vi så privilegeret, at vi kan kalde hele Danmark vores arbejdsplads. Vores base er i Sabro i Østjylland, men vi er ikke blege for at tage turen over både Lillebælt og Storebælt for at lægge belægning for vores kunder. Uanset om det er til store parkeringspladser eller små havestier, er vi klar med vores kompetente team og topmoderne Optimas maskiner.

sf sten