Maskinsten lagt af specialister

Hos Dansk Stenanlæg ApS er vi specialister i stenbelægning, og det gælder naturligvis også belægning af maskinsten. Maskinsten er en form for mursten med et stringent udtryk og mange anvendelsesmuligheder. De maskinsten vi anvender til belægning er alle af høj kvalitet og har mange farver og udtryk.

Med hele Danmark som arbejdsplads har vi opbygget en stor erfaring i, at vælge de rigtige sten til den enkelte opgave. Lige så mange husejere der findes, lige så mange holdninger er der til maskinsten.

Et stensikkert grundlag med maskinsten

Maskinsten er en hårdfør stentype og er populær at bruge i forbindelse med både renovering og nybyggeri. Overfladen på stenen har mange variationer i udtrykket og fås i mange farver og prægninger.

De maskinsten, vi anvender hos Dansk Stenanlæg ApS, er produceret på topprofessionelle anlæg, som garanterer et æstetisk resultat i høj kvalitet. Når disse sten er af så høj kvalitet, skal belægningsarbejdet naturligvis leve op til kvaliteten. Med moderne maskiner kan vi lægge maskinsten med en præcision, der bidrager til finesse og et fuldendt resultat. Vores maskinpark består af Optimas og Terex gummigeder, som gør arbejdet med sten yderst effektivt og præcist.

Maskinsten til hele Danmark

Vi leverer maskinsten til hele Danmark. Med postnummer i Sabro har vi en geografisk fordel, der gør, at vi indenfor kort tid kan komme rundt til vores kunder i hele landet. Skal vi rådgive dig i om sten til dit renoveringsprojekt eller nybyggeri, så kontakt os for at høre mere om mulighederne.