Maskinbelægning af specialister

Hos Dansk Stenanlæg ApS er vi specialister i maskinbelægning, og vi er en af Danmarks førende virksomheder i netop professionel maskinbelægning. Kompetente medarbejdere og kvalitetsmaskiner af mærket Optimas er forudsætningen for, at vi kan udføre maskinbelægning af høj kvalitet og effektivitet for vores kunder. Vi leverer et stensikkert grundlag til store og små overflader, der trænger til ny belægning.

Store flader kræver maskinbelægning

Når vi skal lægge et stort areal fliser på en grund, er det mest skånsomt for vores medarbejdere og mest produktivt for arbejdsforløbet, at det bliver gjort ved hjælp af maskinbelægning. Hjælpen fra maskinerne giver os de perfekte rammer for at sikre et godt arbejdsmiljø, som i sidste ende smitter af på det endelige resultat af den enkelte opgave.

Med maskinbelægning kan vi lægge et stort areal fliser på et grundlag på én gang, hvilket speeder processen op, og gør det muligt for os at arbejde med en forholdsvis kort tidsplan, som vi naturligvis altid overholder.

Rådgivning og vejledning ved maskinbelægning

Når vi løser en opgave for en kunde, løser vi den altid med kunden. Rådgivning, vejledning, opmåling og beregning er en del af den faste arbejdsrutine i forbindelse med maskinbelægning, som ofte er et omfattende projekt for kunden. Det sikrer, at kunden altid er tryg ved situationen og det arbejde, vi leverer.

Maskinbelægning i hele landet

Som en af Danmarks førende i maskinbelægning er det meget naturligt, at vi kommer rundt i hele landet for at løse opgaver for vores kunder. Med postnummer i Sabro ligger vi ganske centralt placeret og er klar til at rykke ud lige der, hvor der er brug for vores assistance i maskinbelægning.