Coloc sten holder til alt

Har du brug for en belægning, der kan klare et hårdt pres fra tunge transportmidler og lignende, så er Coloc sten et ideelt valg. Dansk Stenanlæg ApS er specialiseret i at lægge Coloc sten med maskine, og vi klarer arbejdet hurtigt og præcist. Kvalitet og punktlighed er de to vigtigste krav, vi efterlever. Vi når altid opgaven til tiden, og kan stå inde for et resultat af høj kvalitet.

Stensikkert grundlag med Coloc sten

Det ankerformede design, Coloc sten har, er med til at sikre en enorm stabilitet og gør stenen ekstra modstandsdygtig. Coloc sten anvendes især på områder med tung og svær trafik som eksempelvis lufthavne, kajanlæg og busterminaler. Coloc sten holder til et enormt pres, hvor de fleste sten må give op, og det er takket være designet. Ankerformen gør, at stenene kan ligge helt tæt og dermed låser hinanden. Presset fra de tunge køretøjer fordeles altså over et større areal, og stenene kan uden problemer bære vægten.

Coloc sten udviklet til maskinlægning

Maskinlægning er vores helt klare ekspertise, og vores maskinpark består af Optimas og Terex gummigeder, som uden problemer kan håndtere et stort lag Coloc sten ad gangen. Med maskinlægning kan vi effektivere arbejdsprocessen, hvilket også gør Coloc sten ideel til store områder, som ellers vil tage lang tid at beklæde med de bare hænder.

Vi servicerer hele Danmark

Vi kører ud i hele landet med vores maskiner og kompetente mandskab, når vores kunder har brug for en stenbelægning. Vi rådgiver, vejleder, opmåler og beregner på den enkelte opgave, så du kan være sikker på, at vi løser opgaven korrekt, til tiden og budgettet.